wong mati bakal pedhot amale
kejobo telu jogo awake

Kaping SIJI, shodakah nak kapan wae, amal jariah ngak milih – milih.
Kaping PINDHO, ilmu kang manfaat, kapan muru’i kang sempat, ngak milih sugih, gak pandhang mlarat, Alloh melasi marang sing taat.
Kaping TELUNE, duwe tinggalan anak kang sholeh, ngerti tatanan, gelem dongakno sarono iman, marang wong tuwo ono kuburan.